GASTENBOEKUw gastenboek is 7 keer getekend. U ziet pagina 1 van 1.pagina  1 
  Johan Tyberghien - uit Klerken 08-11-2015
Deze zondagnamiddag was een "terugkeer naar de roots" . Heerlijk al die foto's , al die wetenswaardigheden! Prachtige verzameling , prachtig werk ! Proficiat Donald!
Wij zijn je er heel dankbaar voor .
8 november 2015
Johan en Maria

  Evi Lefevere - uit Aartrijke 31-03-2014
Zouden er nog foto's bestaan van de oude brouwerij?

  Jan Roeder - uit Antwerpen 07-03-2014
Donald dit is werkelijk een schatkamer van herinneringen en tegelijkertijd een band met het Staden van nu. Iedereen zal daarvan wel plezier hebben maar voor de Stadense "expats" zoals ik, is dat een dubbele vreugde :)

  Luk Vervenne - uit Antwerpen 01-01-2014
Luie nieuwjaardag 2014.
Ik denk terug aan het Staden waar ik mijn jeugd doorbracht. Even Google'n en voilà. De Donald van mijn jeugd heeft alles netjes bijgehouden.

Erg Leuk.

Bedankt,

Luk

  Koen Beheydt - uit DWORP 07-05-2013
Dag Donald,

Als ik foto's zoek van vroeger in Staden of omstreken is de kans heel groot dat jij ze genomen hebt.... Als ik foto's zocht van molens merkte ik dat dat ook één van je passies is. Zonder het te weten ben je bij één van die tochten bij mij in de straat geweest. Tof, om op die manier het Staden van "mijn tijd" terug te zien, want ondertussen is er veel veranderd. met vriendelijke groeten, Koen

  Marc Verhelst - uit oostende 20-11-2012
Mooi werk, zeker verder doen. Donald, nageslacht zal u dankbaar zijn.Spijtig een op jonge leeftijd overleden priester bezieler,dat daar een kerk moest komen,er was reeds een school:De oprichter van de nieuwe kerk op Vijfwegen staat nergens vermeld!Ik heb hem toch niet gevonden,Hubert Dejonghe:Was er pastoor!Ben via mijn moeder familie van de familie Debaene-Boone gekend te staden.
Veel moed en doe het verder donald.
groeten, Marc Verhelst Oostende.

  Christelle Dejonckheere - uit 8840 Staden 15-12-2011
Donald, alles wat je reeds verzameld hebt, is van onschatbare waarde voor de toekomst.

Doe zo verder Donald en geniet van deze tijdrovende hobby.


Teken het gastenboek
free directory